Zeilen met een traditioneel zeilschip Zeilen op de Waddenzee Verzorgde zeilvakanties Zwerftochten of zeilwedstrijden

Onze reizen voor 2022

Het is bijna weer zover we mogen weer het water op. Alle beperkingen zijn opgeheven!  

We gaan er vanuit dat we in 2022 weer mogen varen. Onze prijzen zijn gebaseerd all-in. Alleen de genuttigde dranken dienen na afloop van de reis afgerekend te worden. We rekenen inkoopprijs + een beetje toeslag. Geen horecaprijzen!   

Zeilen met Pasen (15 april t/m 18 April  € 290,-)   

Een mooi begin van het vaarseizoen  

Gewoon lekker het seizoen beginnen met een zwerftocht tijdens Pasen. Drie volle dagen zeilen op de Wadden. Op vrijdagavond op 15 april vanaf  20:00 uur is het inschepen om op zaterdagochtend uit te varen naar één van de eilanden. Op zondag varen we naar het volgende Waddeneiland en op paasmaandag koersen we weer op Harlingen aan. Hoewel we ook wel eens in de sneeuw gezeild hebben kan het met Pasen verassend mooi voorjaarsweer zijn. In elk geval is het op de eilanden nog lekker rustig en adembenemend mooi. Zeil mee met de oude klassieker op de Spes Mea!

Boek hier je paasavontuur: BOEK NU

Je wordt naar de boekingsmodule van de Spes Mea geleid. Daar doe je je boeking. Je krijgt na de aanbetaling direct een bevestiging/factuur toegestuurd. De uitgebreide reisinformatie krijg je later per mail. 

Foto vanaf het voordek van de Spes MeaKoks op Zee ( 25 mei t/m 29 mei € 410,-)   

Heerlijke geuren en smaken op het wad aan boord van de Wilhelmina   

Onze zeiltochten staan al bekend om het bijzondere eten dat aan boord wordt geserveerd. Maar met ons programma Koks op Zee gaan we helemaal op de culinaire toer. Voor het Hemelvaartweekend ligt de Wilhelmina klaar en er gaan 2 koks mee die maar één doel hebben: de gasten verwennen met verrassende maaltijden! De koks zullen iedereen verbazen met hun kookkunsten. Zondagmiddag meert de Wilhelmina weer aan in Harlingen. Inschepen op woensdagavond 25 mei.

Boek hier uw verwenreis: BOEK NU

Je wordt naar de boekingsmodule van de Spes Mea geleid. Daar doe je je boeking. Je krijgt na de aanbetaling direct een bevestiging/factuur toegestuurd. De uitgebreide reisinformatie krijg je later per mail.

 

Nazomer zwerftocht  ( 2 september - 9 september € 495,-)  

Een volle week zwerven over het Wad

Voor alle mensen die echt van zeilen en zwerven houden: grijp je kans en vaar een heerlijke week aan boord van de Spes Mea. Sinds de Brandarisrace in ons programma zit, is dit niet meer de laatste tocht van het seizoen, maar wel de laatste lange zwerftocht. De schoolvakanties zijn afgelopen, de eilanden zijn niet meer zo overvol en nu op hun mooist.
Voor vele zeilfanaten is een zeilzwerftocht  in het najaar een jaarlijks terugkerende tocht om bij te komen.

Op veler verzoek wordt er op één van de avonden geen diner aan boord geserveerd. dat doen we in overleg en vanzelf op een moment dat we langer op een eiland verblijven. Zo kan iedereen zelf een plan voor de middag en de avond maken. 

 Op vrijdagavond 2 september  tussen 20.00 en 21.00 uur schepen we in.

De nazomer zwerftocht is een echte zwerftocht, de bestemming van de dag wordt afhankelijk van wind en tij bepaald. En wanneer de omstandigheden het toelaten kan er worden drooggevallen! En wellicht kan er op Schiermonnikoog worden aangemeerd.

Klik hier om te boeken:  BOEK NU

Je wordt naar de boekingsmodule van de Spes Mea geleid. Daar doe je je boeking. Direct na de betaling krijg je per email een bevestiging/factuur van ons. 

 

Brandarisrace (14 - 16 oktober € 220,- )    

De gezelligste race van het jaar 

We varen 2022 ook weer de Spes Mea. 

Inmiddels een vaste tocht van onze zeilfanaten. Met de hele bruine vloot uit Harlingen in een zeilwedstrijd naar Terschelling zeilen, waar we met z’n allen een feestje bouwen.
Dit jaar weer op de Spes Mea. Een totaal andere ervaring dan bijvoorbeeld zeilen in September. Zoveel schepen! Een magistraal gezicht, een waanzinnige beleving! Zondags geen wedstrijd, maar rustig terug zeilen naar Harlingen, bijkomend van alle spanningen, sensatie en eventueel het feest van de vorige dag. Inschepen op vrijdagavond 15 oktober.

Boek hier de brandarisrace:  BOEK NU   

Je wordt naar de boekingsmodule van de Spes Mea geleid. Hier kun je de race boeken. Na de aanbetaling krijg je direct een bevestiging/factuur. Verdere reisinformatie volgt later via de mail. 

 

Wednesday the 30th. Zeilen met traditionele zeilschepen - Joomla Site Templates