Wadzeiler Reizen

BierExperience

Ontdek de beste brouwerijen aan het Wad

Een nieuwe reis in het programma! Nou ja nieuw, dit jaar (2024) doen we de tweede alweer. Op maandag beginnen we rond het middaguur met een rondleiding en een kleine proeverij bij het Brouwdok, de succesvolle havenbrouwer in Harlingen. Na een snelle lunch zeilen we in de middag waarschijnlijk naar Terschelling. Daar kunnen we de bieren van Schoemrakker en Scelling proberen. Op het eiland eten we, zoals ieder avond, gezamenlijk aan boord en zijn er uiteraard nog mogelijkheden om Terschelling verder te verkennen. De volgende ochtend varen we naar een van de andere Waddeneilanden. Duinbrouwerij Fortuna op Vlieland zit in ieder geval in het programma. Hier kunnen we proeven welk effect het zuivere duinwater op bier heeft.  Afhankelijk van het tij en het weer zullen we ook Texel of Ameland aandoen en de brouwerij aldaar bezoeken. Op vrijdag zeilen we op ons gemak terug naar Harlingen en nemen we in de loop van de middag weer afscheid.

Ps. Dit programma staat nog niet vast! We moeten er nog mee puzzelen. Suggesties zijn welkom!

Deze vijfdaagse zeiltocht is een must voor de bierliefhebber!

Alle excursies, proeverijen en maaltijden zijn inbegrepen.
Weersomstandigheden kunnen voor wijziging in het programma zorgen.

I.v.m. de rondleidingen op de brouwerijen is deze reis uitsluitend voor gasten die de Nederlandse taal beheersen.

Klik hier om te boeken:  BOEK NU

Heb je liever een hut voor jezelf? Dat kan! Je betaald dan wel een toeslag. Voor deze reis is de toeslag: € 180,- Je kunt bij de boeking bij opmerkingen aangeven of je dit wilt. We sturen hiervoor apart een factuur.

Je wordt naar de boekingsmodule van de Spes Mea geleid. Daar doe je je boeking. Direct na de betaling krijg je per email een bevestiging/factuur van ons. 

BierExperience

10 juni 2024
t/m 14 juni 2024
€ 490,-  / per persoon

Je wordt naar de boekingsmodule van de Spes Mea geleid. Daar doe je je boeking. Je krijgt na de aanbetaling direct een bevestiging/factuur toegestuurd. De uitgebreide reisinformatie krijg je later per mail.

Andere reizen

29 maart 2024
t/m 1 april 2024
€ 329,-  / per persoon
8 mei 2024
t/m 12 mei 2024
€ 475,-  / per persoon
10 juni 2024
t/m 14 juni 2024
€ 490,-  / per persoon
30 augustus 2024
t/m 6 september 2024
€ 570,-  / per persoon
18 oktober 2024
t/m 20 oktober 2024
€ 250,-  / per persoon