Wadzeiler Reizen

Kok op Zee

Heerlijke geuren en smaken op het wad aan boord van de Wilhelmina   

Onze zeiltochten staan al bekend om het bijzondere eten dat aan boord wordt geserveerd, maar met ons programma Kok op Zee gaan we helemaal op de culinaire toer. In het Hemelvaartweekend varen we met de tweemaster ‘Wilhelmina’ en kokt onze vaste scheepskok Gerard iedere avond minimaal drie gangen. Tussendoor zeilen we natuurlijk ook nog en op de eilanden zul je voldoende tijd hebben om de benen te strekken. De reis start op woensdagavond en op zondagmiddag meert de Wilhelmina weer aan in Harlingen.

Heb je liever een hut voor jezelf? Dat kan! Je betaalt dan wel een toeslag. Je kunt bij de boeking, in het veld ‘opmerkingen’, aangeven of je dit wilt en we sturen hiervoor apart een factuur. De toeslag voor een privéhut is voor deze reis 270,- euro.

Kok op Zee

28 mei 2025
t/m 1 juni 2025
€ 495,-  / per persoon

Je wordt naar de boekingsmodule van de Spes Mea geleid. Daar doe je je boeking. Je krijgt na de aanbetaling direct een bevestiging/factuur toegestuurd. De uitgebreide reisinformatie krijg je later per mail.

Andere reizen

18 april 2025
t/m 21 april 2025
€ 340,-  / per persoon
28 mei 2025
t/m 1 juni 2025
€ 495,-  / per persoon
23 juni 2025
t/m 27 juni 2025
€ 492,-  / per persoon
29 augustus 2025
t/m 5 september 2025
€ 595,-  / per persoon
17 oktober 2025
t/m 19 oktober 2025
€ 270,-  / per persoon