Heerlijke geuren en smaken op het wad aan boord van de Wilhelmina
Onze zeiltochten staan al bekend om het bijzondere eten dat aan boord wordt geserveerd. Maar met ons programma Koks op Zee gaan we helemaal op de culinaire toer. Voor het Hemelvaartweekend ligt de Wilhelmina klaar en er gaan 2 koks mee die maar één doel hebben: de gasten verwennen met verrassende maaltijden! De koks zullen iedereen verbazen met hun kookkunsten. Zondagmiddag meert de Wilhelmina weer aan in Harlingen. Inschepen op woensdagavond 8 mei. Zondagmiddag 12 mei meren we weer voldaan aan in Harlingen.
Boek hier uw verwenreis: BOEK NU
Heb je liever een hut voor jezelf? Dat kan! Je betaalt dan wel een toeslag. Voor deze reis is de toeslag: € 200,- Je kunt bij de boeking bij opmerkingen aangeven of je dit wilt. We sturen hiervoor apart een factuur.
Je wordt naar de boekingsmodule van de Spes Mea geleid. Daar doe je je boeking. Je krijgt na de aanbetaling direct een bevestiging/factuur toegestuurd. De uitgebreide reisinformatie krijg je later per mail.